Tähtää korkealle

05.12.2011 / Jarkko Suominen

Palvelunhallinnan kehittäminen on tällä hetkellä ajankohtainen aihe Descomissa. Pyrimme jatkossa panostamaan palveluissamme entistä laadukkaampaan ja yhdenmukaiseen palvelunhallintaan. Hakeakseni ajatuksia kehittämistyön tueksi ja tutustuakseni viime hetken trendeihin osallistuin marraskuun alussa Lontoossa IT Service Management Forumin järjestämään itSMF UK 2011 -konferenssiin.

Emme ole ainoa organisaatio, jota palvelunhallinta kiinnostaa. Konferenssissa oli osallistujia ympäri maailmaa yhteensä 31:tä eri maasta. Myös esiintyjiä, yhteistyökumppaneita ja näytteilleasettajia oli useista maista. Osa esiintyjistä oli kerrassaan loistavia ja sai yleisön hienosti mukaansa, kun osaan esityksistä piti keskittyä kovemmin.

Luennoilta ei tarvinnut kertaakaan poistua tyhjin käsin, sillä jokaiselta jäi mieleen jotain hyödyllistä. Kaksipäiväisen konferenssin aikana oli mukava saada varmistusta sille, että teemme Descomissa paljon asioita fiksusti. Toisaalta oli vähintään yhtä tärkeää tunnistaa paremmin niitä osa-alueita, joissa voimme omaa toimintaamme kehittämällä olla jatkossa entistä parempia.

Kattavan konferenssin referoiminen näin lyhyesti ei ole mahdollista eikä mielekästä. Yksi keynote-puhujana olleen 11-kertaisen paralympialaisten kultamitalistin Tanni Grey-Thompsonin ajatus kaikkien kannattaa kuitenkin painaa mieleensä: tähtää korkealle, sillä jos et yritä, et voi onnistua!

Descom - Jarkko Suominen

Jarkko Suominen

Palvelupäällikön arki on kaukana tylsästä. Pidän huolen siitä, että asiakkaalle tuotettavat kehitys- ja ylläpitopalvelut rullaavat sujuvasti. Törmään päivittäin uusiin haasteisiin, joita pääsen ratkomaan rautaisten ammattilaisten kanssa. En halua jäädä tuleen makaamaan, vaan olen aktiivisesti mukana kehittämässä sekä asiakkaan palvelua että Descomin toimintatapoja. Työn melskeestä rentoudun perhokalastuksen parissa.

Kommentit

Jyrki Mäntynen kommentoi

9.12.2011 - 8:59

Hyvä juttu itSMF UK konferenssista Jarkko. Ja erinomaista että viestiä tulee myös palveluntoimittajan näkökulmasta markkinaamme. Terveisin Jyrki

Kiitos kommentista

Kommenttisi lähetys onnistui. Kommenttisi tulee näkyviin muutaman minuutin kuluttua.

Jätä kommenttisi

Kuvakyselyllä ehkäistään lomakkeen roskaposti- ja haittaohjelmien käyttö. Jos kuva on epäselvä, voit klikata sitä saadaksesi uuden tarkistuskuvan.

Captcha

Tarkistus*Yritä uudelleen

Nimi* Nimen tulee olla yli 3 kirjainta pitkä

Sähköposti* Sähköpostisi on kirjoitettu virheellisesti

Url (esim. http://www.descom.fi) Tarkista oikeinkirjoitus

Viesti* Viestin tulee olla yli 10 merkkiä pitkä